Winkelen in Bergen

Bergen is een paradijs voor liefhebbers van unieke boetiekjes. Om je te helpen genieten van een heerlijke winkelervaring, hebben we een selectie een aantal leuke winkels voor je samengesteld. Veel shopplezier!

 Tally HO Bergen

In het pittoreske Bergen bevindt zich Tally-HO. Deze boetiek biedt een verfijnde selectie van kledingstukken van top merken zoals LEVI'S, Wrangler en Fabienne Chapot. Stap binnen en laat je verrassen door de verschillende kleding collecties. Of je nu op zoek bent naar een klassiek denimstuk of een levendig en kleurrijk ontwerp, bij Tally-HO vind je het allemaal. Het is een trendy winkel waar je heerlijk kunt winkelen en inspiratie kunt opdoen voor je volgende outfit. Een absolute aanrader voor iedere modeliefhebber!

Meer informatie

Toeti Noemi

Bij Toeti Noemi ontdek je een verrassende en diverse collectie aan kledingstukken. Van prachtige jurken die je laten stralen tot trendy schoenen die je look compleet maken, deze winkel heeft voor elk wat wils. Maar dat is nog niet alles! Naast de uitgebreide selectie aan kleding en schoenen vind je er ook nog veel meer leuks, zoals accessoires die je outfit net dat beetje extra geven. De combinatie van unieke stukken, kwaliteit en betaalbaarheid maakt het een must-visit winkel voor modeliefhebbers. 

Meer informatie

Tamiko's Fashion en Lifestyle

Bij Tamiko's Fashion en Lifestyle is het assortiment divers en leuk! Van prachtige sieraden voor een goede prijs tot mooie kledingstukken. En vergeet niet de leuke selectie aan huisdecoratie, zoals kaarsen, elegante vazen en nog veel meer. Een bezoekje aan deze winkel is zeker de moeite waard!

Meer informatie

D'Allerleukste

D'Allerleukste is een super gezellige winkel in het centrum van Bergen. Hier kan je terecht voor de meeste trending en unieke kleding. Verder krijg je goed stylingsadvies om de outfit te vinden die het beste bij je past. Kortom, zeker een aanrader!

Meer informatie

Shoebox

Bij Shoebox vind je een uitgebreid en divers assortiment aan prachtige schoenen. Of je nu op zoek bent naar hippe gympen voor een casual look of naar chique hakken voor een meer stijlvolle uitstraling, Shoebox heeft het allemaal in huis. Hun collectie omvat een breed scala aan stijlen, van trendy tot klassiek, waardoor er voor iedere smaak wel iets te vinden is. Neem zeker een kijkje en ontdek het perfecte paar dat bij jou past!

Meer informatie

MVD Styles Bergen

MVD Styles heeft twee winkels in het bruisende centrum van Bergen. Als echte shopaholic kun je hier helemaal je hart ophalen. Of je nu graag rustig rondstruint in de reguliere winkel of juist op jacht gaat naar koopjes in de outlet. Hun assortiment omvat een verscheidenheid aan kledingstukken, schoenen en prachtige accessoires. Kortom, de perfecte bestemming om de nieuwste en hipste kledingitems te scoren!

Meer informatie

Stadspaviljoen NOORD

Altijd al gedroomd van een trendy interieur zoals bij Strandpaviljoen NOORD? Geen zorgen! Bij Stadspaviljoen NOORD, gelegen in het centrum van Bergen, vind je de hipste interieur styling. En dat is nog niet alles, er zijn nog tal van andere mooie accessoires te koop. 

Meer informatie

Mocha Fashion

In het bruisende hartje van Bergen vind je Mocha Fashion, een ongelooflijk leuke winkel met een assortiment van superhippe kleding. En alsof dat nog niet genoeg is, bieden ze ook nog eens geweldige accessoires aan. Kortom, zeker leuk om een kijkje te nemen!