Ambachtelijke winkels in Bergen

Ben jij wel te porren voor lekkernijen? Dan moet je gauw eens naar Bergen komen. Hier vind je veel ambachtelijke winkels waar jij al jouw lekkernijen kunt halen voor een heerlijk ontbijt, lekkere lunch, zelfgemaakte brunch, verdiende borrel of een culinair diner. Hieronder hebben wij een aantal ambachtelijke winkels op een rijtje gezet. Maar natuurlijk is er nog veel meer te vinden in Bergen. 

Ambachtelijk ijs

In Bergen kun je genieten van heerlijk ambachtelijk ijs, zeker met het mooie weer. Proef de verschillende verfrissende smaken bij de lokale ijssalons, zoals het IJspaleis Bergen. Meer ijssalons vind je via de onderstaande button.




Meer informatie

De ambachtelijke bakker

Wil je jouw familie of vrienden verrassen met smakelijke lekkernijen? Dan ben je in Bergen aan het juiste adres! Hier vind je de allerlekkerste ambachtelijke cakejes, brooden en andere zoetigheid bij de lokale bakkers. Bezoek bijvoorbeeld:

Wil je meer weten over de ambachtelijke bakkers in Bergen? Klik op de button hieronder en trakteer je geliefden op iets heerlijks!



Meer informatie

Eric's Landwinkel

Eric's landwinkel staat bekend om het ruime aanbod aan ambachtelijke producten. In de winkel kun je zelfs zien hoe het brood gebakken wordt. Hier worden dagelijks vers desembrood, baguettes en croissants gebakken. Met 100% desem, biologische ingrediënten en traditionele technieken zorgen bakkers Guillaume en Sanne voor voedzaam, gezond brood dat heerlijk smaakt. Guillaume, een echte Franse bakker en patissier, heeft ruim 20 jaar ervaring opgedaan in Parijs en dat proef je! Meermaals zijn de croissants en baguettes uitgeroepen tot de allerbeste. 

Of je nu op zoek bent naar kazen, verse vis of naar knapperige, versgebrande noten, hier vind je het allemaal! Kortom, Eric's Landwinkel is dé plek om heerlijke lekkernijen te halen voor een smakelijk ontbijt, een verwenlunch, een gezellige borrel of een sfeervol diner. 

Meer informatie

La Vie Locale

La Vie Locale biedt een verrukkelijk assortiment aan ambachtelijke broodjes en patisserie. Daarnaast kun je genieten van een heerlijke Coffee to Go en rijkelijk belegde, smaakvolle broodjes, bereid met verse ingrediënten en aandacht voor detail. Dus als je op zoek bent naar ambachtelijke lekkernijen, dan ben je hier zeker aan het juiste adres!

Meer informatie

Keurslager Rogier van den Bos

Bij Keurslager Rogier van den Bos vind je een ruim assortiment van de beste vleessoorten, perfect voor elke gelegenheid. Daarnaast biedt de slagerij ook versgemaakte kant-en-klaarmaaltijden, ideaal voor als je snel iets lekkers op tafel wilt zetten. Kortom, Keurslager Rogier van den Bos is dé plek om jezelf te verwennen met een smaakvolle maaltijd!

Meer informatie

Drankenspeciaalzaak Ton Overmars

Wat is een culinair diner zonder een drankje om op het leven te proosten? Bij Ton Overmars is er een ruime keuze om jouw dorst te lessen. Heerlijke wijnen, likeuren, champagnes en sterke dranken. En natuurlijk vind je hier ook de beste alcoholvrije dranken. 

Meer informatie

Meer ambachtelijke winkels

Naast de bovenstaande winkels zijn er nog veel meer ambachtelijke winkels te ontdekken in het pittoreske Bergen. Bekijk het volledige aanbod via de link hieronder en laat je verrassen!

Meer informatie